SEW

'Your integrated partner'

Als SEW-partner bieden wij een uitgebreid assortiment aan voor alle aandrijfsystemen binnen uw branche. SEW wordt aanschouwd als één van de meest innovatieve marktleiders op het gebied van bewegen. 

Hieronder een overzicht van de verschillende types SEW reductoren:

 

Serie R (twee- en drietraps)
 

Het complete aanbod van rechte motorreductoren biedt een optimale oplossing voor alle aandrijfopdrachten van elke bouwgrootte en ieder vermogen. Voor lichte machineconstructies bestaan er aluminiumuitvoeringen in  de modellen R07, R17 en R27. Bij aplicaties waarbij een nauwkeurige positionering is vereist,  zijn de rechte reductoren ook verkrijgbaar in een uitvoering met gereduceerde speling.

 

Serie F (twee- en drietraps)

 

Vooral in situaties met weinig ruimte bieden de bijzonder compacte vlakke motorreductoren de optimale oplossing. De talrijke bouwvormen en uitvoeringen maken zelfs onder de meest ongunstige omstandigheden veel toepassingen mogelijk. Typische toepassingsgebieden voor de vlakke motorreductoren van SEW-EURODRIVE zijn transport- en procestechnische toepassingen. U kunt een keuze maken uit een voet-, flens- en opsteekuitvoering. Op verzoek zijn de vlakke reductoren ook verkrijgbaar in een uitvoering met gereduceerde speling voor exacte positioneringstaken.

 

Serie K (drietraps) 

Kegelwielreductoren van SEW-EURODRIVE bieden in beide koppelrichtingen en bij elk ingaand toerental een rendement hoger dan  96 procent. En dit op lange termijn, want de vertanding is duurzaam ontworpen en maakt een koppelsterke, slijtagevrije aandrijving mogelijk. Het opmerkelijk hoog rendement maakt van onze kegelwielmotorreductor een  energiebesparende haakse aandrijving. De lange onderhoudsvrije standtijd is nog een reden waarom deze kegelwielreductoren zowel met asynchrone draaistroommotoren als met asynchrone en synchrone servomotoren overal kunnen worden toegepast. Voor exacte positioneeropdrachten ook in een uitvoering met gereduceerde speling verkrijgbaar.

 

Serie S

De wormwielreductoren van SEW-EURODRIVE zijn combinaties van rechte reductoren en wormwielreductoren en hebben daarom een duidelijk beter rendement dan pure wormwielreductoren. Met hun uitstekende rendabiliteit kunnen deze aandrijvingen in elke branche worden toegepast, individueel afgestemd qua koppel en toerental. Met een grote overbrengingsverhouding in de wormwieltrap en een bijzonder geluidsarme loop vormen deze motorreductoren een voordelige oplossing voor eenvoudige taken.

 

Serie W
 

De SPIROPLAN®-motorreductoren zijn robuuste haakse motorreductoren met SPIROPLAN®-vertanding. De reductoren onderscheiden zich van wormwielreductoren door de combinatie van staal-staal voor de vertanding, de bijzondere tandingrijpingsverhoudingen en de aluminium behuizing. Daardoor zijn de SPIROPLAN®-motorreductoren slijtagevrij, heel stil en licht. Door de bijzonder korte bouwwijze en de aluminium behuizing kunnen zeer compacte en lichte aandrijfoplossingen worden gerealiseerd. De slijtagevrije vertanding en de levensduursmering maken een langdurig en onderhoudsvrij bedrijf mogelijk. Omdat de olievulling niet afhankelijk is van de bouwvorm, kunt u de SPIROPLAN®-motorreductoren in alle inbouwposities gebruiken zonder dat de oliehoeveelheid moet worden aangepast. De gelijke afstanden tussen de gaten in het voet- en kopvlak en de gelijke ashoogten ten opzichte van het voet- en kopvlak bieden veel aanbouwmogelijkheden.